"Svaki osmeh produžava život pet minuta... Sa nama živite večno!"
| Početna | Marketing | Postani urednik | Kontakt |
 
Dobrodošli u portal dobre zabave!
 
 
Kategorije viceva:
 
Chuck Norris
Cigani
Crnjak
Muja i Hasa
Perica
Piroćanci
Plavuše
Policajci
Programeri i oprema
Razno
Životinje
Zemunci
 
 
 
Newsletter:
Dozvolite nam da Vas svakog jutra nasmejemo i zajedno sa osmehom započnemo novi dan! Prijavite se na našu meiling listu!
 


 
 
Marketing
 
 


 
 
Učitava se...
 
  POČETNA
 
Poštovani, portal nasmejse.com namenjen je svim ljudima koji vole dobru zabavu! Ekipa administratora potrudiće se da Vas svakog dana obraduje vicem i da sa osmehom započnemo novi dan! Prijavite se na našu email listu i mi ćemo to činiti svakog dana! Ukoliko želite da i vi postanete administrator ovog zabavnog portala, pošaljite nam Vaš vic na email office@nasmejse.com. Želimo Vam dobru zabavu na našem sajtu!
 
VIC - slučajni izbor iz baze
 
 
Razumna žena
Postavljeno: 07.12.2010.

Nakon 25 godina braka pogledao sam jednog dana svoju ženu i rekao:
"Draga, pre 25 godina imali smo jeftin stan, jeftin auto, spavali smo na kauču i gledali mali crno-beli TV, ali sam išao u krevet sa zgodnom dvadesetpetogodišnjom plavušom. Sada imamo lepu kuću, veliki auto, veliki krevet i plazma TV, a spavam sa pedesetogodišnjakinjom. Čini mi se da tu nešto nije u redu."
Moja supruga je razumna žena. Rekla mi je da lepo nađem sebi dvadesetpetogodišnju plavušu, a ona će se pobrinuti za to da ponovo živim u jeftinom stanu, vozim jeftin auto i spavam na kauču.
 
 
Anketa
 
Koliko često posećujete naš portal?

Svakodnevno
Nedeljno
Mesečno

 
Marketing